Kjøpt  hund  eller  hundeutstyr  på  kreditt?  Søk  om  refinansiering!

Kjøpt hund eller hundeutstyr på kreditt? Søk om refinansiering!

28th juli 2021 Off By jon erik

Å kjøpe en renraset hund kan bli en kostbar affære, særlig om du har tatt opp et dyrt kredittlån. Det påløper også stadig utgifter til utstyr og veterinær når man har hund. Vi anbefaler å søke om å refinansiere dyre lån, slik at du er bedre rustet til å ta deg av andre utgifter.

Det er dyrt å skaffe ny hund

Alle som har hund vet at det er en stor utgiftspost. Dette gjelder særlig når du kjøper en ny hund. Beløpet du må ut med kommer an på om det er en blandingshund eller hvor populær eller sjelden rasen er. De fleste populære rasehunder i Norge koster mellom 15 000-30 000 kroner. Det høres kanskje mye ut, men noen av verdens dyreste hunderaser kan faktisk koste opp mot 100 000 kroner!

Dersom man har kjøpt en dyr hund på kreditt er det lett å føle skam. Alle vet at man ikke bør bruke store summer man ikke har, og derfor sparer de fleste opp til hundekjøpet på forhånd. I noen tilfeller kan man ende opp med å kjøpe hund mer spontant. Dersom den tidligere hunden din brått dør er det forståelig å ønske seg en ny følgesvenn raskt. Da har man ikke alltid oppsparte midler. Har du tatt opp et dyrt kredittlån? Da bør du søke om refinansiering så fort du kan. Unngå unødvendig høye renter, og spar heller disse pengene i en buffer til hunden din. Veterinærutgifter kan komme brått på, i tillegg til månedlige utgifter som fôr, hundesnacks, leker og hundeforsikring.

Hvordan fungerer refinansiering?

Å refinansiere lånet ditt går ut på å ta opp et billigere lån og betale ned det dyre lånet. Har du flere smålån kan du søke om en større sum, og dermed få alle lånene dine samlet i én bank. Dette gir deg en mer forutsigbar økonomisk situasjon, og du kan potensielt spare flere tusen i året. Bruk lånekalkulatoren vi linket til ovenfor for å finne det beste lånet for deg. Den er svært lett å bruke, og lar deg sammenligne lån fra ulike aktører. Få oversikt over den totale gjeldsmengden din først og legg tallet inn i kalkulatoren. Sammenlign så renten på lånene du får opp med den nåværende renten din.